A jéggel félig töltött shakerbe öntjük a vodkát, a triple sec-et (vagy a Cointreau-t) és az áfonyalevet, majd az egész keveréket alaposan összerázzuk. Ezutá
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött pohárba szűrjük. Díszítsük citromhéj spirállal.
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálcával alaposan keverjük össze, majd leszűrve öntsük egy behűtött
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött pohárba szűrjük. Díszítsük olivabogyóval.
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálcával alaposan keverjük össze, majd leszűrve öntsük egy behűtött
Fogjunk egy poharat. Töltsük meg tört jéggel a 2/3-áig. Töltsük rá a Cointreau-t, a sherryt, a Camparit és a szódavizet. Keverőpálcával keverjük össze, íz
Fogjunk egy shakert, tegyük tele jéggel, öntsük bele az összes hozzávalót (kivéve az ásványvizet). Zárjuk le, és alaposan rázzuk össze. Az így kapott kever
Fogjunk egy poharat, töltsük meg jégkockákkal, majd öntsük rá a hozzávalókat. Keverőpálcával alaposan keverjük össze, majd díszítsük az italt. Igen könn
Ugrás a lap tetejére >>