Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött pohárba szűrjük. Díszítsük gyöngyhagymával.
A Gibson koktél a száraz Martini egyfajta változata. Elkészítése igen egyszerű. A keverőpohár feléig jeget teszünk, majd beletöltjük a gint és a vermutot. A
A jégkockával félig töltött shakerba öntjük a gint, cukrot és a citromlevet, majd jó alaposan összerázzuk. Az egészet egy jéggel félig teli pohárba szűrj
A shaker feléig jeget teszünk, majd beleöntjük a vodkát és a narancslevet, és ezeket alaposan összerázzuk. Egy jéggel feltöltött pohárba szűrjük a keverék
Fogjunk egy shakert, öntsük bele az összes hozzávalót (kivéve a narancslevet), tegyünk bele pár szem jégkockát is. Zárjuk le, és jó alaposan rázzuk össze.
Fogjunk egy nagy puncsostálat. Tegyük bele a cukrot és a citromlevet, kevergessük, míg mind fel nem olvad. Öntsük rá a hideg teát és adjuk hozzá a jégdarabot.
Fogjunk egy poharat, töltsük meg félig tört jéggel, a limeot facsarjuk bele, majd kis darabokban tegyük is a pohárba. A többi hozzávalót shakerbe tesszük pár
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött pohárba szűrjük. Díszítsük koktélcseresznyével.
Ugrás a lap tetejére >>