Fogunk egy koktélospoharat, és megtöltjük törtjéggel. Ezután beleöntjük a gint, majd a Créme de Menthét. Lime szelettel díszíthetjük, és már kínálhatjuk
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Calvadost, a brandyt, a gint és az almabort. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
Fogunk egy poharat, tört jeget teszünk bele, majd rátöltjük a Gallianot. Ezután ráfacsarjuk a citromot, egyszer elkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Gallianot és a mentalikőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kí
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a gint, a brandyt és az Amarettot. A hozzávalókat elkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Pastist, a gint, a grenadine-t és a likőrt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot, a grappát és a Sambucát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűt
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a vermutot. Ezeket alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a nyársra h
Ugrás a lap tetejére >>