Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vermutot, a brandyt és az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Ez
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Cointreau-t, a Brandyt, a grenadine-t, és belecsepegtetjük az Anisette-t. Az egészet jó alaposan összerá
A Créme de Cacao-ra (barna) töltjük a Malibut, majd az egészet egy húzásra megisszuk. Ez az ital a trópusok hangulatát idézi fel, ehhez hozzájárul a Malibu jel
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát, a vermutot és a sherryt. Az egésze elkeverjük, és átszűrjük egy pohárba. Végül a cit
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a triple sec-et és az Anisettet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtöt
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a grenadine-t, az Anisette-t és a brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy le
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a Peach-Bittert. Az egészet jól elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a menta
A banánlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a mangólikőrt és a Cherry Brandyt. Az egészet egy húzásra fogyasztjuk. Rendkívül kellemes
Ugrás a lap tetejére >>