Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a Calvadost, a citromlevet, és hozzáadjuk a cukrot és egy csipetnyi fahéjat. Az egészet alaposan
Fogunk egy poharat, és megtöltjük tört jéggel. Ezután hozzáöntjük a whiskyt, majd keverés nélkül kínáljuk az italt.
A hozzávalókat egy likőrös pohárba egymásra rétegezzük, legalulra a grenadine-t, majd a Créme de Menthe-t, végül a tetejére a vodkát. Az egészet egy húzás
Fogunk egy keverőpoharat, beleöntjük a konyakot, a vermutot, a grenadine-t, és hozzácseppentjük az Angosturát. Az egészet alaposan elkeverjük, majd leszűrjük e
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a rumot, a bor és a Cointreau-t. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba, és már kín
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot és a Camparit. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a Dubonnet-et és a likőrt. Az egészet jó alaposan összerázzuk, és áttöltjük egy pohárba. Vég
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beleöntjük a brandyt és a Maraschinót. Az egészet összekeverjük, majd fogunk egy másik poharat, és b
Ugrás a lap tetejére >>