Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a grenadine-t, az Angosturát, a Curacaot és a szirupot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd áts
Egy likőrös pohárba tesszük a Frangelicót (olasz, mogyoró alapú likőr), majd erre rétegezzük a Benedictinét (zöldfűszeres, konyak alapú ital) és a Bailey's
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a vermutot, a gint, a narancskeserűt és a brandyt. Az egészet alaposan összekeverjük, majd
Egy likőrös pohárba töltjük a Cointreau-t (vagy a triple sec-et), majd rárétegezzük a tequilát. Ezek tetejére öntjük óvatosan a grenadine-t, végül egy csep
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a Gallianot és az Amarettot. Az egészet jól összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálha
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a konyakot és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a likőrt és a konyakot. Ezeket alaposan elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük. Végül a mentaleveleket i
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a cukrot. Az egészet alaposan összerázzuk, hogy a cukor feloldódjon, majd friss jégre egy pohár
Ugrás a lap tetejére >>