Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a citromlevet, a gint és a Cordial Médoc-ot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárb
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Dubonnet-et, a vermutot és a gint. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba,
A konyakot és a Grand Marniert (narancslikőr) egy likőrös pohárba tültjük, majd az egészet egy húzásra megisszuk.
Fogunk egy poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a likőrt és a whiskyt. Ezeket elkeverjük, majd ráreszeljük a narancshéjat. Végül a szerecsendiót a t
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük tört jéggel, majd ráöntjük a likőrt. Egyszer átkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskey-t, a vermutot és a Benedictinét. Az egészet jól elkeverjük, és átszűrjük egy pohárba.
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vodkát, a triple sec-et, a bort, a vermutot, és belecsepegtetjük az Angostirát. Az egészet jól el
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt és a sherryt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd egy hűtött pohárba átszűrjük. Végül a citro
Ugrás a lap tetejére >>