Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a whiskey-t, a Benedictine-t és az Angosturát. Az egészet elkeverjük, átszűrjük egy másik pohárb
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a triple sec-et és a vermutot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Vég
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, majd hozzáadjuk a mézet. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a c
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, beletöltjük a whiskyt és a mézet, belereszeljük a citromhéjat, majd az egészet jó alaposan összerázzuk. Ezután fogunk e
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, az Angosturát és a Dubonnet-et. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. V
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a keserű likőrt és a Dubonnet-et. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtöt
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük az Amarot, a gint, a vermutot és a narancslikőrt. Ezeket alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy po
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd rátöltjük a brandyt, az Angosturát és a Triple Sec-et. Ezeket alaposan elkeverjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Ugrás a lap tetejére >>