Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot és a Bittert. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba,
Egy likőrös pohárba rétegezzük a hozzávalókat, az eperlikőrrel kezdve és a Midorival (zöld színű japán dinnyelikőr) befejezve. Végül az egészet egy húz
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a keserű likőrt és a vermutokat. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint és a brandyt.Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a naranccsal d
A Créme de Cacao-t egy likőrös pohárba öntjük, majd erre rétegezzük a Peachtree-t (őszibaracklikőr) és a Canadian Club Whiskyt. Az egészet egy húzásra megis
Fogunk egy poharat, félig megtöltjük jéggel, majd ráöntjük a likőrt és a vodkát. Ezeket alaposan elkeverjük, majd kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a triple sec-et, a Gallianot, a Lime Juice-t és a vodkát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd ászűrjük
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a pálinkát és a Camparit. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül
Ugrás a lap tetejére >>