Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a sherryt és a likőrt. Ezeket elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sherryt, a borpárlatot, a szirupot és a tojást. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy p
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük az Aperolt, a gint és a vermutot. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a cse
A Créme de Menthe-t egy likőrös pohárba töltjük ki, majd rárétegezzük a banánlikőrt és a Tia Maria-t (kedvelt rumfajta). Az egészet egy húzásra megisszuk.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a rumot, a grenainde-t, a triple sec-et és a citromlevet. Az egészet jó alaposan összerázzuk, ma
Egy likőrös pohárba töltjük a Sambucát (amely egy olasz likőr, főként ánizzsal és feketebodzával ízesítik), majd erre rétegezzük a Bailey's-t. Az egészet
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a gint és a citromlevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohár
Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a rumot. Ezeket elkeverjük, majd törtjégre egy pohárba áttöltjük. Végül a limeszelettel díszítjük, és
Ugrás a lap tetejére >>