Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
>
Fogunk egy whiskys poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a whiskyt, és már kínálhatjuk is.
A hozzávalókat egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük, kezdve a Créme de Café-val, befejezve a Bundaberg OP-vel (rum). Ízlés szerint akár meg is lehet gyú
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát és a Peppermint-et. Ezeket alaposan összerázzuk, majd tört jégre egy pohárba átszűrjük, és
Egy likőrös pohárba töltjük a triple sec-et, majd erre a Malibut, végül pedig az Ouzot rétegezzük a Malibu tetejére. Az egészet egy szívószál segítségéve
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a likőrt és a vermutot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a gint, a citromlevet, a szirupot, a vermutot és a Bittert. Az egészet alaposan összerázzuk, majd
Az eperlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, és ráöntjük a pezsgőt. Nem baj, ha a két ital egy kicsit összekeveredik egymással. Végül az egészet egy húzá
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sherryt és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd jégre egy pohárba átszűrjük. Végül a tetejé
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Champagner Fizz
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet és a szirupot. Az e...
Brazen hussy
A jéggel félig feltöltött shakerbe öntjük a vodkát, a citromlevet és a triple sec-et (vagy a...