Fogunk egy whiskys poharat, megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a whiskyt, és már kínálhatjuk is.
A hozzávalókat egy likőrös pohárban egymásra rétegezzük, kezdve a Créme de Café-val, befejezve a Bundaberg OP-vel (rum). Ízlés szerint akár meg is lehet gyú
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tequilát és a Peppermint-et. Ezeket alaposan összerázzuk, majd tört jégre egy pohárba átszűrjük, és
Egy likőrös pohárba töltjük a triple sec-et, majd erre a Malibut, végül pedig az Ouzot rétegezzük a Malibu tetejére. Az egészet egy szívószál segítségéve
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a likőrt és a vermutot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohár
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot, a gint, a citromlevet, a szirupot, a vermutot és a Bittert. Az egészet alaposan összerázzuk, majd
Az eperlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, és ráöntjük a pezsgőt. Nem baj, ha a két ital egy kicsit összekeveredik egymással. Végül az egészet egy húzá
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sherryt és a likőrt. Ezeket alaposan összerázzuk, majd jégre egy pohárba átszűrjük. Végül a tetejé
Ugrás a lap tetejére >>