Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
>
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt és a gint. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba. Végül a tetej
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a vermutot, a Chartreuse-t és a whiskyt. Az egészet alaposan elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárb
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a sakét, a likőrt és a vodkát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül a
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskyt, a szirupot, az Angosturát ás a Fernet Brancát. Az egészet jó alaposan összerázzuk, majd átsz
A gint, a triple sec-et és a Chartreuse-t (francia gyógynövénylikőr) egy likőröspohárban egymásra rétegezzük, majd meggyújtjuk. Az egészet egy szívószál s
Az eperlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a Gallianót és a Chartreuse-t. Ezután meggyújtjuk az ital tetejét, majd egy szívószál seg
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beleöntjük a gint és a vermutokat. Az egészet összekeverjük, majd átszűrjük egy pohárba, amelybe el
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vermutokat és a gint. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohárba, és már
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Canadian Summer
Fogunk egy poharat, jeget teszünk bele, majd beletöltjük a whiskyt és a likőröket. Ezeket elke...
Rob Roy
Az összetevőket keverőpohárban jéggel, bárkanál segítségével megkeverjük, majd hűtött p...