Vissza a főoldalra >> Összesen: 70 oldal
<
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
>
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a pálinkát, az Angosturát és a narancslevet. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük e
A Passionfruit szirupot egy likőrös pohárba tesszük, majd erre rétegezzük rá a Créme de Menthe-t és az Ouzot. Az egészet egy húzásra megisszuk.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a whiskey-t, a likőrt, a Chartreuse-t és az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Calvadost, a vermutot és az Angosturát. Az egészet alaposan elkeverjük, majd friss jégre egy pohá
Fogunk egy keverőpoharat, jeget teszünk bele, majd hozzáöntjük a brandyt és a mentalikőrt. Elkeverjük, pohárba leszűrjük, és már fogyaszthatjuk is.
Az eperlikőrt egy likőrös pohárba töltjük, majd a tetejére rárétegezzük tejszínt. Rendkívül könnyen elkészíthető shooter, kellemesen édes ízvilággal.
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük vermutot és a likőrt. Alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba, és már kínálhatjuk is az it
A vodkát egy likőrös pohárba töltjük, majd erre rétegezzük a dinnyelikőrt és a Blue Curacao-t. Végül az egészet egy húzásra megisszuk. Szívószállal is f
Ugrás a lap tetejére >>
e-mail: 
jelszó:  
             Új tag
elfelejtett jelszó >>
  startlaphoz adás
Facebook csoport
  Véletlen koktélok
Coffee Cream
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a tejszínt, a likőrt és a brandyt. Az e...
Irish Coffee - Írország
Fogunk egy kávéspoharat, és beletöltjük a whiskyt. Ebbe beletesszük a cukrot, majd feltöltjü...