Fogunk egy keverőpoharat, és beletöltjük a gint és a gyömbérbort. Ezeket jól elkeverjük, majd jégre egy pohárba töltjük. Végül a citrommal díszítjük, é
Fogunk egy poharat, kevés jeget teszünk bele, majd beletöltjük a vermutokat és az Angosturát. Az egészet elkeverjük, majd megpermetezzük a narancshéjjal, és m
Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd beletöltjük a brandyt, a Curacaót és a vermutot. Ezután belecsepegtetjük a narancskeserűt és az Angos
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a brandyt, a Sambucát és a tojásfehérjét. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűt
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumot és a vermutot. Ezeket alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Végül beletesszük az o
Egy likőrös poharat fogunk, és beletöltjük a Black Sambuccát, majd ennek tetejére a Frangelico-t. Az egészet egy hajtásra megisszuk. Rendkívül jellegzetes íz
Fogunk egy shakert, és beletöltjük az Anisette-t és a Cointreau-t. Ezeket alaposan összerázzuk, majd áttöltjük egy hideg pohárba. Végül egy olajbogyót teszü
Fogunk egy poharat, és megtöltjük tört jéggel. Ezután rátöltjük a whiskyt, a citromszelettel díszítjük, és már kínálhatjuk is az italt.
Ugrás a lap tetejére >>