Fogunk egy keverőpoharat, félig megtöltjük jéggel, majd hozzáöntjük a whiskyt, a Drambuie-t, a pálinkát, a limonádét és a narancskeserűt. Az egészet jó al
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a Lillet-et és a Drambuie-t. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy lehűtött pohá
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a vermutot, a Maraschinot és az Angosturát. Az egészet alaposan összerázzuk, majd egy lehűtött po
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, és beletöltjük a Calvadost, a gint és a whiskyt. Az egészet elkeverjük, majd átszűrjük egy pohárba, és már kín
Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a gint, a citromlevet, a grenadine-t és az Apricot Brandyt. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrj
Fogunk egy poharat, és megtöltjük tört jéggel. Ezután rátöltjük a whiskyt, és már kínálhatjuk is az italt. Ha kicsit pikánsabb ízt akarunk adni az italnak,
Fogunk egy poharat, és félig megtöltjük tört jéggel. Ezután beletöltjük a whiskyt, a madeirát és a citromlevet. Ízlés szerint cukrot adunk hozzá, majd az eg
A kókuszlikőrt és a Parfait-ot (mely egy fahéjjal és lila virágszirmokkal ízesített likőr) egymásra rétegezzük, végül a tetejükre töltjük az Advocaat lik
Ugrás a lap tetejére >>