A teára forró vizet öntünk, majd néhány percig ázni hagyjuk. Ezután beletöltjük a felmelegített rumot. Végül egy-egy csipet fahéjat, gyömbért és szerecse
A teát leforrázzuk, cukrozzuk, pár percig ázni hagyjuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. A kajszit felaprózzuk, majd a málnával együtt egy tálba tesszük. A gyüm
A teához hozzáöntjük az almalevet, a narancslevet és a citromlevet. Az egészet elkeverjük, majd a mézzel ízesítjük, és addig kevergetjük, amíg teljesen fel
Az ananászt nyolc darabra vágjuk, majd a mandarinnal és a meggyel váltogatva nyársakra húzzuk őket. A likőrt egy bögrébe töltjük, és gőz felett felhevítjü
A gyömbért felaprózzuk, a teába tesszük, és felforraljuk. Megvárjuk, amíg kihűl, ekkor hozzáöntjük a rumot és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan össz
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. Ezután egy edénybe tesszük a kandissal, a teával és negyed liter vízzel együtt. Így kb. 10 percet főzzük.
Fogunk egy poharat, és beletesszük a cukrot, a mézet, a szegfűszeget, a fahéjat és a szegfűborsot. Erre rátöltjük a whiskyt és a forró teát. Az egészet alap
A teát leforrázzuk, pár percig ázni hagyjuk, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ekkor beletöltjük a likőrt, alaposan elkeverjük. A poharakba tesszük a jégkrémet, m
Ugrás a lap tetejére >>