A borba beledobjuk a fűszereket és az aszalt gyümölcsöt ,majd felforraljuk. Aztán hozzáöntjük a fekete teát, a cukrot és a héjastul felkarikázott narancsot.
A neszkávét és a tojáslikőrt egy nagy lábasba melegítsük közepes lángon, amíg fel nem oldódik a kávé, és forró nem lesz a keverék. Ne forraljuk fel! A t
Fél pohár tejet a kakaóporral és barna a cukorral kikeverünk. A maradék tejbe beleöntjük a fűszereket és ezt felforraljuk, majd beleöntjük az előzőleg kikev
Jeges mimóza:
A borospoharak köré kössük a szalvétákat. 1/2 bögre trópusi fagylaltot kanalazzunk mindegyik pohárba. Mindegyikre öntsünk üdítőt/ pezsgőt,
A vörösáfonya- levet és az almalevet egy nagy üvegtálba öntsük. A szeletelt almát, a vörös áfonyát, a szódavizet és a jégkockát tálalás előtt 15 percc
A shakerbe beleöntjük a hozzávalókat, néhány jégkocka társaságában és összerázzuk. Fogunk egy poharat, amibe tört jeget teszünk, erre ráöntjük az össze
A málnát turmixoljuk krémesre a levével együtt, majd nyomkodjuk át szűrőn, hogy a gyümölcspépbe a magok ne kerüljenek bele. A likőrt és a gyümölcspépet e
Keverjük össze az 1/2 bögre tejet a kakaóporral, cukorral és a sóval egy közepes méretű tálban. Öntsük át lábasba. A vaníliát és a 2és 1/2 bögre tejet
Ugrás a lap tetejére >>